Om

Bueskydning i Skovby på Ærø

Jeg har et nedlagt landbrug ved vandet i Skovby med panoramaudsigt. Til gården hører et skovområde på 5 tdr. land, hvor jeg har indrettet en ambitiøs 3D-bane til bueskydning. 

Stuehus

Skovby

3D bueskydningsbane

Skovby

Udsigten fra huset

Blaksten strand

Banen


Vi skyder med bue og pil på en 3D-bane i naturskønne omgivelser


Banen er en 3D-bane, hvilket betyder, at vi skyder efter forskellige dyrefigurer i gummi/skum. 3D-dyene står rundt omkring i skoven - og er i forskellige størrelser og arter. Terrænet er i niveauer, og kan udfordre både nybegynderen og den øvede. Banen er placeret blandt vildt voksende træer, så du kan se frem til en naturskøn oplevelse med rigt dyreliv, bål og frisk luft. 


Jørn Folner

Underviser i bueskydning

Jeg underviser selv på alle kurser. Jeg er er uddannet skovfoged & skytte. Jeg er en inkarneret buejæger og et udpræget natur- og friluftsmenneske.

Jeg har skudt med bue siden 8-års alderen. Hvert år drager jeg på et par vildmarksture rundt omkring i verden, har jeg reelt "lever" af buejagt. Jeg nyder at være i et med naturen og selv skaffe den nødvendige mad på mine ture.

Bueskydningkursus på Ærø

Et oplevelsesrigt bueskydningskursus i landlige omgivelser på eventyrlige Ærø.


Velkommen til Ærø, øen der emmer af idyl og eventyr. Hvorfor ikke krydre din ø-oplevelse med noget helt unikt – et bueskydningskursus, der ikke blot eksponerer dig til ølivet, men også udfordrer dine sanser og færdigheder?


Tag det første skridt ind i bueskydningens verden og oplev Ærø på en helt ny måde. Tilmeld dig et bueskydningskursus og skab uforglemmelige øjeblikke midt i det sydfynske øhav.

Hvorfor bueskydning på Ærø

Et bueskydningskursus på Ærø er mere end blot endnu en oplevelse. 

Aktiv Ferie

Vil du have mere end blot sol og strand? Et bueskydningskursus tilføjer en spændende og aktiv dimension til din ferie. Udfordr dine fysiske og mentale grænser, mens du lærer at mestre bueskydningens kunst under kyndig vejledning. 

Team buildning & Fælleskab

Tag dine venner, familie eller kolleger med på et bueskydningskursus og oplev, hvordan det styrker fællesskabet. Samarbejde, konkurrence og grin skaber en unik atmosfære, der ikke kun styrker dine bueskydningsfærdigheder, men også jeres relationer. 

Personlig udvikling

Bueskydning kræver koncentration, præcision og tålmodighed. Ved at deltage i bueskydningskursus vil du ikke blot lære om bueskydningens teknikker, men også udvikle personlige færdigheder, der kan overføres til andre områder af dit liv. Det er en investering i dig selv, der bærer frugt længe efter kurset er afsluttet.

unsplash